Webbouwer uit Friesland

OPVALLENDE WEBBOUWER FRIESLAND

Ben je op zoek naar een webbouwer in Friesland? Omdat je jouw website compleet wilt vernieuwen of ben je juist op zoek naar iemand die je website compleet vanaf de grond kan opbouwen?

Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen. Want we begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een goede website te hebben. Het is tenslotte je online visitekaartje. Bezoekers zullen je herkennen en onthouden aan de hand van jouw website. Het is daarom een belangrijk onderdeel in de klantreis. En dan kan je het maar beter direct goed aanpakken met zo’n site.

Opgevallen is een strategisch en creatief communicatiebureau waar gretige webbouwers werken. We bevinden ons in het bruisende hartje van Friesland. Ook wel Grou genoemd, niet zo heel ver van Leeuwarden. Elke webbouwer die bij ons werk sleutelt maar al te graag jouw website in elkaar. Jij wilt een website. Wij kunnen die voor je bouwen.

UNIEKE EN STRATEGISCHE WEBBOUWER FRIESLAND

Een website is tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven. Het is de plek waar klanten je vinden, meer over je bedrijf te weten komen en mogelijk contact met je opnemen. Wij kennen de waarde van een perfect werkende en goed uitziende website. Bij Opgevallen kijken we naar je doelen en denken we niet vanuit middelen. Wanneer wij een website voor je bouwen levert deze ook iets op. Als we kansen zien gaan we de website strategisch inzetten zodat het voor jou tot waarde kan zijn.

Opgevallen zoekt tot in de kleinste details uit waar je website voor moet dienen. Hoe past het bij de klantreis, hoe past het bij jouw merkidentiteit? We onderzoeken nauwgezet wat je doelgroep uit de website wil halen. Waar kijken ze naar, welke functies zijn belangrijk? Onze webbouwers nemen al dat vervelende technische werk uit handen. We zorgen voor een lekker lopende en goed functioneerde website. Zelfs de teksten en foto’s nemen wij op ons. We fiksen je hele website. We zetten graag extra stappen om je altijd positief te verrassen.

DE WEBBOUWERS VAN OPGEVALLEN

Communicatieadviseur Hjalmar Bosscher | Opgevallen

HJALMAR BOSSCHER
POSITIONERING / KLANTREIZEN

Communicatieadviseur in Friesland | Klasine Smid | Opgevallen

KLASINE SMID
KLANTREIS / VISUELE IDENTITEIT / DESIGN

HENRY DE BEER
CONCEPT DESIGNER

NIET ALEEN WEBBOUWEN

Zoals je eerder had kunnen lezen is Opgevallen niet zomaar een communicatiebureau in Friesland. We doen heel veel dingen. Wij noemen Opgevallen gewoon anders. Deze termen staan recht tegenover elkaar maar het past perfect bij ons. We gebruiken gewoon duidelijke taal, niet te veel lastige Engelse termen. Als we in een prinsessenjurk, berenpak of zwembroek naar kantoor willen komen doen we dat gewoon. We hebben het lef on nieuwe dingen te proberen. Ben je nieuwsgierig naar ons geworden en wil je meer weten? Klik dan even op de link hieronder.

OVER ONS

 

Bij Opgevallen werken we ook op een opvallende manier. Klantinzichten zijn voor ons de basis om een goede strategie neer te zetten. Op deze manier kunnen wij een unieke klantreis opzetten die zorgt voor een ultieme klantbeleving. Dit vinden klanten heel chill en het zorgt ervoor dat ze bewust voor jou gaan kiezen, meer kopen, langer blijven en het allerbelangrijkste: ze zullen jou aanbevelen. Die unieke klantreis komt niet zomaar uit de lucht vallen. Hiervoor is ook een uniek bedrijf nodig. Wij helpen je graag om jouw unieke waarden te vinden! Meer weten? Klik hieronder voor meer.

WERKWIJZE

 

KIJK WAT WIJ KUNNEN

Onze webbouwers zijn erg trots op hun werk en dit steken we daarom niet onder stoelen of banken. Hieronder is een aantal van onze projecten te vinden. Daden zeggen meer dan woorden, bekijk daarom vooral wat wij hebben gedaan. Als je nog niet enthousiast was, dan word het nu wel.

 

 

PAS JIJ BIJ ONS?

Zeg je “Nooouuu, dit lijkt me wel wat”. Klik dan vooral op de knop hiernaast.