Archieven: FAQs

Hoe verloopt de communicatie tussen jullie bureau en de klant?

Je krijgt bij ons een vast aanspreekpunt met een 06-nummer. Wij passen onze communicatiestijl aan op onze opdrachtgever en wij houden van duidelijke communicatie. Zo appen wij met de ene opdrachtgever, mailen wij met een andere opdrachtgever, met de andere opdrachtgever hebben wij maandelijks een videobelafspraak en met weer een andere opdrachtgever komen wij eens in de twee maanden samen om alles met elkaar door te nemen.

Wat zijn jullie tarieven en hoe worden kosten berekend?

Wij werken richting onze opdrachtgevers met vaste prijzen. Dat wil zeggen dat wij voor onze uitvoerende werkzaamheden een vaste prijs afspreken zodat je weet waar je aan toe bent. Wij zijn gewend om met budgetten te werken en op basis van je doelen adviseren wij ook advertentiebudgetten. Ook maken wij inzichtelijk met welke kosten je allemaal rekening moet houden.

Wie zal er aan mijn reclamecampagne werken?

In het strategietraject word je begeleid door Hjalmar (eigenaar) en Klasine (creatief strateeg). In de uitvoerende werkzaamheden word je begeleid door Marlies (klantreisspecialist) of door Jesse (klantreisspecialist). Marlies en Jesse zullen onze specialisten zoals de foto, videograaf, designer en developer aansturen.

Wanneer kunnen jullie een reclamecampagne voor mij opstarten?

Het hangt er vanaf wat wij gaan doen en onze beschikbaarheid bepaalt natuurlijk wanneer wij kunnen starten. In een persoonlijk gesprek kunnen wij hier meer over vertellen. Wij zijn echte doeners met een doordachte en bewezen efficiënte werkwijze. Starten wij met een positionering? Dan zitten wij binnen drie maanden van strategiebepaling in de uitvoerende werkzaamheden. In een adviesgesprek kunnen wij hier onze actuele beschikbaarheid met je delen.

Hoe maken jullie de resultaten inzichtelijk?

Dit hangt af van wat wij doen en waarom wij dit doen. Wij meten altijd het einddoel en de factoren die hier invloed op hebben. Stel je wilt meer sollicitaties op een vacature dan meten we het aantal sollicitaties op een specifieke vacature en ondersteunend aan dit einddoel meten wij conversiepercentages, aantal bezoekers, hoe de advertenties presteren, welke kanalen bijdragen aan sollicitaties etc. Bij iedere campagne bepalen wij vooraf wat we gaan meten en bouwen wij meetpunten in.

Wat zijn jullie specialisaties op het gebied van reclame?

Opgevallen is een full service reclamebureau. Als strategisch & creatief reclamebureau houden wij ons dagelijks bezig met het positioneren van merken, bouwen wij unieke klantreizen en nemen wij verschillende onderdelen van de uitvoering op ons. Van creatieve campagnes tot website, van huisstijl tot videografie, van social media tot (product). Van merkstrategie… tot creatie tot realisatie. Ben je opzoek naar een reclamebureau in Friesland die met je meedenkt en je een spiegel voorhoudt? Dan zit je bij ons wel goed.

Hoeveel ervaring heeft jullie reclamebureau?

Na jarenlange ervaring bij een reclamebureau in Friesland vonden wij dat het anders moest. Opgevallen is in 2016 gestart vanaf een zolderkamer in Leeuwarden. Het klinkt romantisch maar het betekende vooral keihard werken. Geen enkel begin is makkelijk. Ook die van ons niet. Het waren jaren van vallen en van opstaan. Lange dagen, hard werken, korte nachten, fouten maken en daarvan leren. Een coronaperiode met veel onzekerheid en een vennoot die uitstapte. De zolderkamer is verleden tijd, maar de lessen die we daar hebben opgedaan passen we dagelijks toe en zitten in ons DNA. Het heeft ons gevormd in wie we nu zijn.

Kan ik verwachten dat mijn website regelmatig wordt onderhouden en geüpdatet?

Een nieuwe website kan overweldigend zijn, al helemaal als je niet zo bekend bent met systemen als WordPress. Daarom krijg je bij ons een websiteverzekering. Wij zorgen dat je website altijd goed up-to-date is, goed beveiligd is en snel genoeg blijft werken. Oftewel, wij zorgen ervoor dat het technische gedeelte in orde blijft, maar ook dat de inhoud (tekstueel en visueel) up-to-date blijft.

Verder kun je ons naderhand nog inschakelen om de website verder te laten doorontwikkelen. Denk hierbij aan nieuwe websitepagina’s aanmaken of grote wijzigingen aanbrengen op de website. Je kan ons eenmalig inschakelen of hiervoor maanduren bij ons inkopen.

Hoeveel kost het om een professionele website te laten maken?

Een website laten maken is altijd maatwerk en ieder webdesign is weer uniek. Wij bouwen altijd WordPress websites (een Woocommerce webshop kunnen wij bouwen maar een Magento webshop dus niet) en werken op basis van een bestaande of een te ontwikkelen huisstijl. De prijs verschilt dan ook per situatie, maar wordt altijd vooraf vastgesteld in de offerte. Hieronder hebben we twee projectsituaties uitgelicht.

 • PROJECT 1
  Je hebt ervaring met het werken met WordPress websites en wilt daarom graag CMS gebruiken. Je huidige website is niet responsive en werkt niet goed op mobiele telefoons. Je wilt daarom een nieuw webdesign (homepage, over ons, dienstenpagina en een contactpagina). Er is al een huisstijl, teksten zijn al geschreven en er zijn ook al goede foto’s.

  Looptijd: vanaf 40 uur
  Kosten: vanaf € 3300

 • PROJECT 2
  Voor een nieuw product wil je een WordPress CMS website laten maken. Er is nog geen huisstijl, er zijn nog geen teksten en er zijn ook geen foto’s. Al deze wil je uitbesteden aan ons webdesign bureau. Wij maken de foto’s, designen afbeeldingen en schrijven de teksten. Wij leveren een volledig ingevulde website op.

  Looptijd: vanaf 80 uur
  Kosten: vanaf € 6600