Archieven: FAQs

Kan ik verwachten dat mijn website regelmatig wordt onderhouden en geüpdatet?

Een nieuwe website kan overweldigend zijn, al helemaal als je niet zo bekend bent met systemen als WordPress. Daarom krijg je bij ons een websiteverzekering. Wij zorgen dat je website altijd goed up-to-date is, goed beveiligd is en snel genoeg blijft werken. Oftewel, wij zorgen ervoor dat het technische gedeelte in orde blijft, maar ook dat de inhoud (tekstueel en visueel) up-to-date blijft.

Verder kun je ons naderhand nog inschakelen om de website verder te laten doorontwikkelen. Denk hierbij aan nieuwe websitepagina’s aanmaken of grote wijzigingen aanbrengen op de website. Je kan ons eenmalig inschakelen of hiervoor maanduren bij ons inkopen.

Hoeveel kost het om een professionele website te laten maken?

Een website laten maken is altijd maatwerk en ieder webdesign is weer uniek. Wij bouwen altijd WordPress websites (een Woocommerce webshop kunnen wij bouwen maar een Magento webshop dus niet) en werken op basis van een bestaande of een te ontwikkelen huisstijl. De prijs verschilt dan ook per situatie, maar wordt altijd vooraf vastgesteld in de offerte. Hieronder hebben we twee projectsituaties uitgelicht.

 • PROJECT 1
  Je hebt ervaring met het werken met WordPress websites en wilt daarom graag CMS gebruiken. Je huidige website is niet responsive en werkt niet goed op mobiele telefoons. Je wilt daarom een nieuw webdesign (homepage, over ons, dienstenpagina en een contactpagina). Er is al een huisstijl, teksten zijn al geschreven en er zijn ook al goede foto’s.

  Looptijd: vanaf 40 uur
  Kosten: vanaf € 3300

 • PROJECT 2
  Voor een nieuw product wil je een WordPress CMS website laten maken. Er is nog geen huisstijl, er zijn nog geen teksten en er zijn ook geen foto’s. Al deze wil je uitbesteden aan ons webdesign bureau. Wij maken de foto’s, designen afbeeldingen en schrijven de teksten. Wij leveren een volledig ingevulde website op.

  Looptijd: vanaf 80 uur
  Kosten: vanaf € 6600

Zijn er extra kosten waar ik rekening mee moet houden?

We werken met vaste prijzen, die we je vooraf laten weten in de offerte. Naast de ontwikkeling van de website heb je nog te maken met kosten voor de hosting, de domeinnaam en jaarlijks met het up-to-date houden van je website.

Als ik de website wil wijzigen na de oplevering, kan dit?

Dat kan. Een website is nooit 100% af, dat is je bedrijf immers ook niet. Wijzigingen aanbrengen is daarom altijd mogelijk bij ons. We kunnen afspraken maken dat we maandelijks tijd besteden aan jullie website (zoals content ontwikkeling) of dat we op nacalculatie een aantal aanpassingen doen. Je krijgt zelf ook toegang tot het CMS zodat je zelf kleine tekstuele aanpassingen kan maken.

Hoe groot is jullie team en wie zal verantwoordelijk zijn voor mijn project?

Ons team bestaat momenteel uit vier vaste werknemers en worden we ondersteund door diverse partners en freelancers. We werken dus in een redelijk klein team, wat voordelen met zich meebrengt. Door de korte lijnen weet iedereen op het kantoor af van de lopende projecten, waardoor het team werkzaamheden van collega’s kan overnemen wanneer diegene afwezig is.

Je krijgt een vast aanspreekpunt, die je tussentijds op de hoogte houdt. We houden telefonisch en/of via de mail contact met je.

Hoe snel kan een website opgeleverd worden?

Dit is afhankelijk van onze beschikbaarheid en de grootte van de website. Voor het maken van het design, de teksten, de foto’s en om de technische zaken te realiseren hebben wij minimaal 2 maanden nodig.

Hoe verloopt de communicatie tussen jullie bureau en de klant?

Bij ons marketingbureau in friesland krijg je een vast aanspreekpunt met een 06-nummer. Wij passen onze communicatiestijl aan op onze opdrachtgever en wij houden van duidelijke communicatie. Zo appen wij met de ene opdrachtgever, mailen wij met een andere opdrachtgever, met de andere opdrachtgever hebben wij maandelijks een videobelafspraak en met weer een andere opdrachtgever komen wij eens in de twee maanden samen om alles met elkaar door te nemen.