KRULLENBOLLEN HEBBEN BEHOEFTE AAN EEN

KRULLENKAPPER

► POSITIONERING

Kappers, daar zijn er nogal veel van. In april 2021 stonden er 31.163 bedrijven in Nederland ingeschreven met als hoofdactiviteit ‘kapper’. Kom daar maar eens tussen als gewone kapper. Hoe kun je nou als kapper ervoor zorgen dat je opvalt en er speciaal voor jou gekozen wordt? Uit ons onderzoek bleek dat mensen met krullen behoefte hebben aan een krullenkapper. Krullen knippen blijkt nogal een uitdaging te zijn voor de gewone huis-tuin-en-keuken-kapper. Tegelijkertijd kwam ook ‘de curly girl methode’ in; een

haarverzorgingsmethode voor natuurlijk krullend haar. Dit zijn producten die geen gebruik maken van ingrediënten die eigenlijk niet goed zijn voor krullen. Marleen van Salon de Boarn beschikt over deze specialismes, maar positioneerde zichzelf als een gewone kapper in Oldeboorn. Zonde, want er is zoveel potentie, maar niemand weet het. Daar kwam verandering in! We zetten haar neer als dé krullenkapper van Friesland en de agenda raakte steeds voller en voller.

Krullenboekje Salon de Boarn door Opgevallen

HET KRULLENBOEKJE

► TEKSTSCHRIJVEN
► FOTOGRAFIE
► DESIGN

Krullen verzorgen is een intensief traject en krullen vragen ook om speciale kniptechnieken. Daarnaast is ook niet elk advies van toepassing voor jouw unieke krullen. Het is dus belangrijk om bij te houden wat er aan jouw krullen gedaan is. Voor elke klant van Salon de Boarn hebben we daarom een krullenboekje ontworpen. Hierin wordt de persoonlijke diagnose van de huidige staat van het

haar beschreven, de behandelingen tijdens de eerste afspraak en je persoonlijke krullenroutine voor de komende weken. In het krullenboekje is, naast advies van de kapster, ook ruimte om je eigen wasroutine bij te houden. Om uiteindelijk weer bij de krullen te komen die het meest gezond zijn, is er vaak een intensief behandelplan nodig. Dit kun je keurig bijhouden in dit boekje.

MARLEEN HAAR ERVARING

We hebben Marleen het hemd van het lijf gevraagd om te achterhalen wat zij van onze samenwerking vindt. Want eerlijk is eerlijk, het gaat eigenlijk niet om onze mening, maar vooral om die van haar. In deze video stellen we Marleen een aantal inhoudelijke, maar ook grappige vragen over de match tussen Salon de Boarn en Opgevallen.
 

HET PROJECTTEAM

HJALMAR BOSSCHER
OPRICHTER

KLASINE SMID
CREATIEF STRATEEG

ROBERT VEENSTRA
FOTO- & VIDEOGRAAF

UNIEKE POSITIONERING?

Wil je ook een unieke positionering die relevant is voor jouw doelgroep? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: