TEKSTSCHRIJVER IN FRIESLAND

Pff…zit je nu al een halfuur naar een leeg word-document te kijken? Weet je wel wat je wilt vertellen, maar heb je geen idee hoe je dat op papier krijgt? Teksten schrijven is best een vak apart, daar helpen we je als tekstschrijver graag bij. Dus als je op zoek bent naar een tekstschrijver in Friesland? Dan heb je ons nu gevonden!

TEKSTEN VOOR PRINT

Teksten schrijven voor tijdschriften, kranten, flyers, vacatures en andere print. De tekstschrijvers van Opgevallen draaien hun hand er niet voor om. Geef jij aan wat je wens of doel van de tekst is? Dan spelen we daar op in met onze tone-of-voice en volgorde van informatie. We zullen je ook adviseren in de schrijfwijze waarop we de boodschap het beste overbrengen. De ene tekst is vooral informatief, de ander leent zich perfect voor storytelling.

WEBTEKSTEN LATEN SCHRIJVEN

Vertelt je website niet meer het juiste verhaal? Mis je informatie of is het niet meer geschreven op een manier die aansluit bij het DNA van je bedrijf? Dan is het een goed idee om je webteksten te herschrijven. Hoe we dat doen? Onze tekstschrijver nodigt je uit in het hart van Friesland (Grou), jullie drinken samen een kop koffie, wij gaan met je in gesprek, verzamelen de juiste informatie, schrijven de teksten en verzorgen (als je dat wilt) de plaatsing op de website. Snel en zonder gedoe, lekker man. Wil je een nieuwe website laten maken compleet met teksten en foto’s? Dan ben je ook aan het juiste adres.

SEO – HOE ZIT DAT MET VINDBAARHEID?

Dat wervend en met energie schrijven zit er wel in bij ons, maar we zijn ook goed onderlegd op het gebied van SEO. De vindbaarheid van je website houden we ten alle tijden in ons achterhoofd, zonder in te leveren op de leesbaarheid van je webteksten.

We zijn ook sterk in het schrijven voor en onderhouden van social media. En het maken van krachtige video’s is aan ons wel toevertrouwd. Ben je daar benieuwd naar? Bekijk dan eens de Facebookpagina Winkels Heerenveen.

OVER DE TEKSTSCHRIJVERS VAN OPGEVALLEN

Opgevallen is een creatief communicatiebureau in het prachtige Grou (Friesland). We houden ons bezig met marketingstrategieën, het tot leven brengen van merken en de vertaalslag naar woord én foto of video. Dat noemen we ook wel heel interessant content: beelden en teksten die de ontvanger meenemen in het verhaal. Wat we doen, doen we met passie en volle overtuiging. We vinden ons vakgebied namelijk gewoon heel vet.

ONZE TEKSTSCHRIJVERS IN FRIESLAND

Benieuwd naar de dames achter onze (web)teksten? Ze zijn leuk hoor, kijk maar snel! Je krijgt trouwens gewoon hun 06-nummer, dan zijn ze altijd snel te bereiken. Wel zo prettig.

NIEUWE TEKSTEN?

Neem contact met ons op voor teksten voor je website, flyer, persbericht en nieuwsbrief. Zet onze tekstschrijvers in Friesland aan het werk!

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER