VAN LINK MAKELAARS

NAAR EEN LINKE CONCURRENT

Bijna elke ondernemer wil graag groeien in klanten en/of omzet. Maar hoe pak je dit aan als makelaar in een oververhitte markt? Ook Link Makelaars heeft hiermee te maken. Ze bevinden zich in een markt waar veel mensen een huis willen bemachtigen, maar waar er steeds minder huizen beschikbaar zijn. Het verkopen van huizen in deze oververhitte markt geeft dan ook geen problemen, maar nieuwe woningen binnen hengelen voor in hun portefeuille is iets waar ze tegenaan lopen. En zonder nieuwe huizen, geen verkoop.

Het is daarom als makelaar belangrijk dat je opvalt bij potentiële verkopers! Maar wanneer heb je interactie met deze mensen? Juist, tijdens de bezichtigingen. Veel kopers zijn namelijk ook verkopers! Dit is dus hét moment om een goede indruk te maken. Het uiteindelijke doel is dat wanneer mensen uit de regio aan een makelaar denken, ze als eerste aan Link Makelaars denken. En zo kwamen wij in beeld, want hoe kunnen we de klantreis optimaliseren om op te vallen bij deze doelgroep?

Extra stap in de klantreis van Link Makelaars

EERSTE HULP BIJ BEZICHTIGINGEN

Het ‘Eerste Hulp bij Bezichtigingen’ pakket biedt hulp bij het kopen van een huis. Tijdens een bezichtiging wordt dit pakket aan potentiële kopers aangeboden. Wij laten Link Makelaars opvallen door een tastbaar pakketje te geven. Gevuld met praktische hulpmiddelen (zoals een meetlint om te meten of je bankstel wel past in deze woonkamer) die hen kunnen helpen bij het kopen van een huis. Het kan meteen gebruikt worden. Naast dat het praktisch is, representeren ze ook nog het speelse en creatieve karakter van Link Makelaars.

Door een positieve indruk achter te laten bij potentiële kopers, wordt de kans vergroot dat ze aan Link Makelaars denken om daar hun huidige huis te verkopen. Het ‘Eerste Hulp bij Bezichtigingen’ pakket laat de behulpzaamheid van LINK zien en dat zij het stapje extra willen zetten. Het is meteen een gespreksonderwerp en iets wat mensen positief verrast, dit kan weer leiden tot het aanbevelen van Link Makelaars aan andere potentiële nieuwe klanten.

HET PROJECTTEAM

HJALMAR BOSSCHER
OPRICHTER

KLASINE SMID
CREATIEF STRATEEG

ROBERT VEENSTRA
FOTO- & VIDEOGRAAF

KLANTREIS OPTIMALISEREN

Nieuwsgierig hoe jij dat stapje extra kan doen voor (potentiële) klanten? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: