Videograaf in Friesland

Opgevallen is een videoproductiebedrijf gevestigd in Friesland en heeft jarenlange ervaring met het maken van professionele video’s voor Friese opdrachtgevers. Wil jij ook een professionele video laten maken voor jouw bedrijf of product?

Er zijn veel soorten video’s waarbij je bij ons terecht kunt. Wat voor soort video wil je laten maken? En waar heb jij een videograaf voor nodig? Neem hiervoor contact met ons op, zodat jij al onze vragen kunt beantwoorden, en wij die van jou.

Lijn van Opgevallen

Video laten maken door videograaf uit Friesland (van Opgevallen)

Wat kan je verwachten?

Allereerst willen wij met je in gesprek over je idee. Waar heb jij een video voor nodig? Wie is de doelgroep, wat is het doel van de video? Deze vragen gaan wij sowieso stellen. Wij nodigen je uit voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Grou (centraal in Friesland).

Het doel en je doelgroep bepalen vaak al de lengte van je video. Een bedrijfsvideo duurt vaak 2 minuten, terwijl een videopitch maximaal een minuut duurt. En 30 seconde voor een headervideo voor op een website is meer dan voldoende.

Onze videograaf zal je voorzien van advies en wij zullen alvast met je meedenken over de verspreiding van de video. Op basis van jouw wensen en je idee werken wij een concreet videoconcept uit. Wanneer we hier helemaal het over eens zijn, kunnen we beginnen met filmen.

Pijl naar de soorten video's die wij maken

Onze aanpak

Wij begeleiden je van A tot Z met de ontwikkeling van de video.

Vooraf bespreken wij wat het doel van je video is en wie de doelgroep is. Wij bedenken een concept en geven advies. Wij ontwikkelen een script en een shotlist.

Tijdens de opnamedag komt onze videograaf op de afgesproken locatie. Tijdens deze dag worden de beelden opgenomen.

Wij monteren alle beelden tot een video waar wij trots op zijn. Afhankelijk van het doel en de doelgroep hebben wij de duur van de video bepaald en waar wij deze gaan verspreiden.

Pijl naar werk van de videograaf Friesland

Professionele video laten maken door videograaf Opgevallen uit Grou in Friesland

Voorbeelden

Wij helpen sinds 2016 als videograaf MKB-bedrijven uit Friesland met het ontwikkelen van video’s. Bekijk hier links twee voorbeelden of bekijk al ons werk.

Videograaf in Friesland inhuren?

Wil je met onze videograaf in gesprek? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Video’s die
wij maken

Lijn van Opgevallen