Videograaf in Friesland

VIDEOGRAAF IN FRIESLAND

Ben jij op zoek naar een videograaf in Friesland? Zoek niet verder! Opgevallen is een creatief communicatiebureau in Friesland en wij hebben in videograaf in huis. Naast het bouwen van unieke klantreizen, het positioneren van merken, nemen wij ook het maken van de communicatiemiddelen op ons. En een van onze specialiteiten is het maken van video’s.

En daar kom jij voor! Maar wat voor soort video wil je laten maken? Of waar heb jij een videograaf voor nodig? Neem hiervoor contact met ons op, zodat jij al onze vragen kunt beantwoorden, en wij die van jou.

Er zijn veel soorten video’s waarbij je bij ons terecht kunt. Maar er zijn nog zo veel bedrijven waar je een video kunt laten maken, dus waarom kies je voor Opgevallen? Simpel, je ziet het in één oogopslag als je naar ons bedrijf kijkt. Wij willen OPVALLEN. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom je een video wilt laten maken. Je hebt een idee, bedrijf, product of heel iets anders wat je onder de aandacht wilt brengen. Dat doe je niet door hetzelfde als anderen te doen. Want jij lijkt nergens op, en daarom kies je voor Opgevallen.

Videograaf in Friesland aan het filmen

WAT KAN ONZE VIDEOGRAAF?

Denk bijvoorbeeld aan het maken van een bedrijfsfilm, productvideo, aftermovie, reclamevideo of een videopitch. Laat ons weten wat je wilt!

BEDRIJFSFILM
Een film over je bedrijf is krachtig en de beelden blijven hangen bij je bezoekers. Ze krijgen een beter beeld van je organisatie en de mensen die er werken.  De sfeer van de video mag dus ook best een beetje minder formeel zijn. Professioneel, maar ook toegankelijk. Want mensen doen zaken met mensen.

PRODUCTVIDEO
Steeds vaker slaan mensen de handleiding van een product over, en kijken ze een ‘How-to’ video op YouTube. Maar je kunt met een video ook mensen overtuigen waarom ze jouw product aan moeten schaffen. Met een productvideo kan je jouw product aan de kijker demonstreren.

AFTERMOVIE
Organiseer je een festival, personeelsuitje, een feest of een ander evenement? Dan wil je een aftermovie laten maken. In een korte video van tussen de 1 tot 3 minuten geef je een samenvatting van wat er allemaal op het evenement is gebeurd.

RECLAMEVIDEO
Wanneer je je product of dienst onder de aandacht wilt brengen, kun je dat heel goed doen met een reclamevideo. Met een reclamevideo nemen we de kijker mee in een kort verhaal. We laten zien waarom jouw product of dienst zo belangrijk is voor de klant.

VIDEOPITCH
In een videopitch leg je jouw idee, je product of je dienst uit. Wanneer je zichtbaar en vindbaar wil zijn, is een korte video perfect om als communicatiemiddel te gebruiken. Deze video kun je online gebruiken voor je promotie. Maar ook sollicitanten kunnen een videopitch laten maken en deze meesturen bij hun sollicitatie.

Bedrijfsfilm laten maken door Opgevallen

WAT KRIJG JE VAN ONS?

Het is erg afhankelijk wat voor video je wilt. Zo kan een bedrijfsvideo wel 5 tot 10 minuten duren, terwijl een videopitch maximaal een minuut duurt. En 30 seconde voor een headervideo voor op een website is meer dan voldoende.

Het doel en de doelgroep van de video bepaald het kanaal. Per social media kanaal verschilt het welke generatie er op zit. De jongeren maken veel gebruik van Instagram, Snapchat en Facebook, maar bijvoorbeeld de generatie X (tussen 1956 en 1985)  vindt je veel op Facebook, en maakt minder gebruik van Instagram. Elk social mediakanaal heeft andere richtlijnen voor het aanleveren en de afmetingen van video. Op youtube upload je bijvoorbeeld horizontale video’s, terwijl instagram voor vierkant gaat. En Facebook weer verticaal.

We horen graag je idee, en maken hiervoor een concept, en een script. Wanneer we hier helemaal het over eens zijn, kunnen we beginnen met filmen.

HOE GAAN DE OPNAMES?

Onze communicatieadviseurs stemmen met jouw de wensen af. Zij vertalen de wensen naar concepten. Daarna komen onze projectmanagers in beeld. Wanneer er een concept ligt, wordt hier een script en een shotlist bij gemaakt. Tijdens de opnames filmen we de shots (beelden) die we nodig hebben. Dit kan op locatie, maar ook bij ons voor een greenscreen. Wanneer we filmen voor een greenscreen kunnen we achteraf elke achtergrond monteren die we maar willen.

Bij sommige video’s hebben we de medewerking nodig van eventueel personeel, klanten of er worden figuranten ingezet.

HOE LEVEREN WIJ EEN VIDEO AAN?

Na de opnames begint het nabewerken. We zorgen ervoor dat de gemaakte filmshots worden samengevoegd tot een vloeiende video. Als we de nabewerking hebben gehad, sturen we het eindresultaat naar je toe en kun je de video gebruiken waar je maar wilt.

DE VIDEOGRAAF VAN FRIESLAND INHUREN?

Neem contact met ons op voor het laten maken van verschillende soorten video’s!

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER