Let op: Voor de periode september 2024 – januari 2025 hebben we helaas geen plek meer. Vanaf februari 2025 kun je wel weer stage bij ons lopen!

Vacature stage Communication & Multimedia Design

Ben jij een professional in opleiding van de studie HBO Communication & Multimedia Design en zoek je nog een toffe stageplek voor de periode februari 2025 tot en met juni 2025? Een tip van ons: zoek niet langer verder en schuif aan bij Opgevallen! Bij ons werk je actief mee aan allerlei projecten voor onze opdrachtgevers. Van social media content tot klantreis en van strategie tot filmproductie, jij maakt het van dichtbij mee.

WAT KRIJG JIJ?

 • Een stagevergoeding van € 200,00 per maand.
 • Dagelijkse lunch van Opgevallen
 • Flexibele werktijden & thuiswerken
 • Een stageplek met veel verantwoordelijkheden en een diversiteit in opdrachten en werkzaamheden.

WAT VRAGEN WIJ?

 • Je volgt de HBO opleiding Communication & Multimedia Design.
 • Jij gaat als designer ‘aan’ als je ideeën mag vertalen naar (multimediale) middelen.
 • Je hebt de Nederlandse taal onder de knie.
 • Een enthousiaste en proactieve houding. We worden blij van mensen die lef hebben.
 • Heb je kennis van en ervaring met de verschillende Adobe programma’s? Dan heb je een klein stapje voor! Hier werken we namelijk veel mee.

WAT KRIJG JIJ?

 • Een stagevergoeding van € 200,00 per maand.
 • Dagelijkse lunch van Opgevallen
 • Flexibele werktijden & thuiswerken
 • Een stageplek met veel verantwoordelijkheden en een diversiteit in opdrachten en werkzaamheden.

Wij zijn Opgevallen

Een customer experience bureau dat sinds 2016 bedrijven helpt met het verbeteren van de beleving van klanten en medewerkers. Wij opereren vanuit het mooie Grou wat op 9 minuten reisafstand met de trein van Leeuwarden ligt. We zijn ijzersterk in het achterhalen van klantinzichten en het bedenken van creatieve oplossingen voor alle contactmomenten in de klantreis. Wij zijn een uniek bureau en ontwerpen een memorabele klantervaring voor al onze opdrachtgevers. Wil je meer weten over ons en onze werkwijze? Lees op deze pagina meer over onze werkwijze

Klinkt dit voor jou als muziek in je oren? En Lijkt dit alles je mega interessant? Dat is het ook! En het mooie is: jij kunt er met je neus bovenop zitten. Want we hebben ruimte voor een stagiaire HBO Communication & Multimedia Design.

Jouw werkzaamheden

Wij geloven in jong talent en bieden daarom graag een stageplek om te vlammen. Een plek waar plezier op nummer 1 staat. Bij ons mag je jezelf zijn. Wij bieden je een plek om te ontdekken waar jouw krachten en interesses liggen, zodat je jezelf kunt ontwikkelen zoals jij dat wil. We zien je dan ook niet als de stagiair, maar laten je gewoon lekker meedraaien. Nieuwsgierig naar je werkzaamheden? Bekijk de agenda hieronder en ontdek waar jij je onder andere mee bezig mag houden. Om de agenda goed te kunnen bekijken raden we aan deze pagina op de desktop te bekijken.

 

Heb je andere wensen? Wij zijn nieuwsgierig! We gaan graag met je in gesprek om te horen hoe we jouw ideale stage kunnen inrichten.

Aan vergelijkbare projecten ga je werken

Hieronder zie je een tweetal voorbeelden van projecten waar wij aan gewerkt hebben. Klik eens op de projecten om een goed beeld te krijgen van de toffe opdrachten die wij uitvoeren.

Wat deze stage vet maakt

Pluspunt vacature Geen dag is hetzelfde. We werken voor veel verschillende opdrachtgevers en daardoor zijn onze taken heel divers. De ene dag schrijf je teksten voor social media, de andere dag denk je mee over de productie van een gelikte bedrijfsfilm.
Pluspunt vacature Je draait mee als een volwaardig teamlid en we horen graag wat jij overal van vindt.
Pluspunt vacature Wil je blijven genieten van je gratis OV? Zeker doen! Met onze Opgevallen-fiets kun jij makkelijk verplaatsen van het station naar ons kantoor.
Pluspunt vacature Onze laatste troef? We dekken elke dag de tafel voor je voor een uitgebreide lunch. En die betalen wij natuurlijk.

Anderen zijn je voorgegaan. Wil je weten wat Marlies van haar stage vond? In dit interview lees je er meer over.

Je toekomstige collega's

Deze stage wil ik! En nu?

Is dit iets voor jou en kan je niet wachten om te beginnen? Mail dan je cv en je motivatie naar hjalmar@opgevallen.nl. Wij houden van opvallende sollicitaties. 😉 Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over de stagemogelijkheden? Neem dan per e-mail contact op met Hjalmar op via hjalmar@opgevallen.nl.

Solliciteren?

Neem contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van Opgevallen!