Wordt beter online gevonden en zet bezoekers om in klanten.

Met een professionele website op maat.

Pluspunt vacature Onderscheid je van je concurrenten en zorg dat klanten voor jou kiezen.
Pluspunt vacature Wordt beter vindbaar in Google.
Pluspunt vacature Een doordachte website zorgt voor meer klanten.

Opdrachtgever die een website heeft laten maken door Opgevallen

 

Je bent niet meer tevreden met je website. Je website is verouderd en functioneert niet meer zoals jij het wilt.

Jouw huidige website laat kansen onbenut en er haken mogelijk klanten af. Je website werkt niet goed op mobiele apparaten, dient momenteel alleen als online visitekaartje, je concurrenten scoren hoger in Google, de uitstraling is gedateerd en slaagt er niet in jullie unieke positionering te communiceren. Bovendien wordt het gedrag van iemand die de website bezoekt niet nauwkeurig gemeten, zoals waar ze afhaken en hoeveel mensen het contactformulier invullen.

Wij zorgen dat website bezoekers contact met je opnemen. Wij zijn gespecialiseerd in het behouden van bezoekers op je website. Ons team is een kei in het begrijpen van klantreizen en achterhalen van pijnpunten, dat betekend ook dat wij kansen zien die anderen soms missen. Bij het bezoeken van een website is aantrekkelijkheid van groot belang, maar functionaliteit speelt ook een belangrijke rol. Website bezoekers worden namelijk heel blij van goed functionerende pagina’s! Het resultaat van een professionele website? Meer conversies, omzetgroei en sterke online aanwezigheid.

Het bezoeken van een website is een belangrijke stap in de klantreis van potentiële klanten. Daarom vinden wij het belangrijk om professionele websites te bouwen, zodat je hier punten gaat scoren.

 

Onze voordelen van het laten ontwerpen van je website

 

website laten maken bij een marketing- & communicatiebureau dat een complete website levert

Wanneer je kiest voor ons bureau, verzorgen we niet alleen het visuele aspect, maar ook de contentcreatie. Inclusief geoptimaliseerde teksten (geschreven voor vindbaarheid in Google), afbeeldingen en video’s.

website laten maken bij een marketing- & communicatiebureau dat sterk is in projectmanagent

We hechten veel waarde aan punctualiteit, betrouwbaarheid en het halen van deadlines. Wanneer we de website opleveren, zorgen we dat het compleet en goedwerkend is.

website laten maken bij een marketing- & communicatiebureau dat resultaten inzichtelijk maakt

Wij maken jouw doelen meetbaar. Niet alleen internetcijfers, maar doelen waar het om gaat. Wij analyseren waar de websitebezoekers vandaan komen en hoeveel daadwerkelijk klant worden.

Website laten maken Friesland: voorbeeld Decokeuken

DECOKEUKEN HEERENVEEN

MAATWERK KEUKENS VAN HOGE KWALITEIT

Website laten maken Friesland: voorbeeld Rijschool Posseth

RIJSCHOOL POSSETH

BESTE RIJSCHOOL VAN HET NOORDEN

 

Portfolio webdesign

Opgevallen heeft al veel klanten blij mogen maken met een professionele website. Met als gevolg dat klanten op je website blijven en meer conversie te genereren. Meer hierover teruglezen? 

Wij krijgen een 9,6 beoordeling van onze klanten

Selma Kamm
Selma Kamm
2023-05-15
Een heerlijk bedrijf om mee samen te werken! Zoveel positieve energie.
Trudy Kruizenga
Trudy Kruizenga
2022-10-04
Wat een mooi eind resultaat hebben wij ontvangen van Opgevallen. Daarnaast was de communicatie erg prettig. Ze staan altijd klaar voor vragen en denken graag mee, een aanrader!
Johannes Postema
Johannes Postema
2022-07-27
Professionele, creatieve club die werkt met veel enthousiasme!
Steffen Bosker
Steffen Bosker
2022-07-26
Ik werk sinds vorig jaar samen met Opgevallen aan uiteenlopende videoproducties. Erg fijne partij om mee samen te werken, hebben goede ideeën!
Martine Van Engelenburg
Martine Van Engelenburg
2022-05-19
Na slechte ervaringen met andere bedrijven ben ik bij Opgevallen terecht gekomen. Ze zijn onderbouwd en resultaatgericht, ik ben heel tevreden over de eerste resultaten. Weten zich goed in te leven in mij en mijn bedrijf. Sinds de samenwerking heb ik een stijgende lijn in opdrachten. Altijd bereikbaar en leuke groep mensen.
Wad Up
Wad Up
2022-02-14
Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een fijne samenwerking met Opgevallen. Communicatie gaat altijd heel er goed en wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking! Ik hoop nog jaren partners van elkaar te zijn :)
DeJongegekkoos Grou
DeJongegekkoos Grou
2022-02-07
Opgevallen heeft voor ons een schitterende video gemaakt van het unieke binnenschilderwerk van Olde Signorie in Leeuwarden. In de video is de authenticiteit van het object alsmede het schilderwerk perfect in beeld gebracht Meesterschilders Friesland BV

Veel gestelde vragen

 • Hoe snel kan een website opgeleverd worden?

  Dit is afhankelijk van onze beschikbaarheid en de grootte van de website. Voor het maken van het design, de teksten, de foto’s en om de technische zaken te realiseren hebben wij minimaal 2 maanden nodig.

 • Hoe groot is jullie team en wie zal verantwoordelijk zijn voor mijn project?

  Ons team bestaat momenteel uit vier vaste werknemers en worden we ondersteund door diverse partners en freelancers. We werken dus in een redelijk klein team, wat voordelen met zich meebrengt. Door de korte lijnen weet iedereen op het kantoor af van de lopende projecten, waardoor het team werkzaamheden van collega’s kan overnemen wanneer diegene afwezig is.

  Je krijgt een vast aanspreekpunt, die je tussentijds op de hoogte houdt. We houden telefonisch en/of via de mail contact met je.

 • Welke CMS gebruiken jullie voor de website en kan ik mijn website zelf onderhouden?

  Wij maken gebruik van WordPress, en je eigen website onderhouden is zeker mogelijk!

 • Als ik de website wil wijzigen na de oplevering, kan dit?

  Dat kan. Een website is nooit 100% af, dat is je bedrijf immers ook niet. Wijzigingen aanbrengen is daarom altijd mogelijk bij ons. We kunnen afspraken maken dat we maandelijks tijd besteden aan jullie website (zoals content ontwikkeling) of dat we op nacalculatie een aantal aanpassingen doen. Je krijgt zelf ook toegang tot het CMS zodat je zelf kleine tekstuele aanpassingen kan maken.

 • Zijn er extra kosten waar ik rekening mee moet houden?

  We werken met vaste prijzen, die we je vooraf laten weten in de offerte. Naast de ontwikkeling van de website heb je nog te maken met kosten voor de hosting, de domeinnaam en jaarlijks met het up-to-date houden van je website.

 • Bieden jullie naast het ontwerpen van webdesign ook marketingdiensten?

  Zeker weten. We zijn van alle markten thuis en bieden naast webdesign ook SEO, SEA, social media, advertentie campagnes, e-mail marketing en content creatie aan.

 • Hoeveel kost het om een professionele website te laten maken?

  Een website laten maken is altijd maatwerk en ieder webdesign is weer uniek. Wij bouwen altijd WordPress websites (een Woocommerce webshop kunnen wij bouwen maar een Magento webshop dus niet) en werken op basis van een bestaande of een te ontwikkelen huisstijl. De prijs verschilt dan ook per situatie, maar wordt altijd vooraf vastgesteld in de offerte. Hieronder hebben we twee projectsituaties uitgelicht.

  • PROJECT 1
   Je hebt ervaring met het werken met WordPress websites en wilt daarom graag CMS gebruiken. Je huidige website is niet responsive en werkt niet goed op mobiele telefoons. Je wilt daarom een nieuw webdesign (homepage, over ons, dienstenpagina en een contactpagina). Er is al een huisstijl, teksten zijn al geschreven en er zijn ook al goede foto’s.

   Looptijd: vanaf 40 uur
   Kosten: vanaf € 3300

  • PROJECT 2
   Voor een nieuw product wil je een WordPress CMS website laten maken. Er is nog geen huisstijl, er zijn nog geen teksten en er zijn ook geen foto’s. Al deze wil je uitbesteden aan ons webdesign bureau. Wij maken de foto’s, designen afbeeldingen en schrijven de teksten. Wij leveren een volledig ingevulde website op.

   Looptijd: vanaf 80 uur
   Kosten: vanaf € 6600

 • Kan ik verwachten dat mijn website regelmatig wordt onderhouden en geüpdatet?

  Een nieuwe website kan overweldigend zijn, al helemaal als je niet zo bekend bent met systemen als WordPress. Daarom krijg je bij ons een websiteverzekering. Wij zorgen dat je website altijd goed up-to-date is, goed beveiligd is en snel genoeg blijft werken. Oftewel, wij zorgen ervoor dat het technische gedeelte in orde blijft, maar ook dat de inhoud (tekstueel en visueel) up-to-date blijft.

  Verder kun je ons naderhand nog inschakelen om de website verder te laten doorontwikkelen. Denk hierbij aan nieuwe websitepagina’s aanmaken of grote wijzigingen aanbrengen op de website. Je kan ons eenmalig inschakelen of hiervoor maanduren bij ons inkopen.

Plan een vrijblijvend gesprek in

Wordt online net zo sterk als offline: samen creëren we een goede start voor jouw digitale succesverhaal! Klaar om jouw online aanwezigheid te versterken?

TELEFOONNUMMER
Bel ons op telefoonnummer:

WHATSAPP
Stuur een WhatsAppje naar:

E-MAIL
Stuur een e-mail naar: