Daar ben je dan eindelijk, wat leuk!
Zoals beloofd gaan we open kaart spelen.
Wie of wat is Opgevallen nou!?
Wie is deze stille aanbidder?
Zijn wij het potje voor jouw dekseltje?
Misschien wel andersom?
Je gaat er eindelijk achter komen.
We gaan het je piekfijn uitleggen.
Het gissen is voorbij.
De verwarring wordt opgehelderd.
Het mysterie wordt ontrafeld.
De puzzel wordt opgelost.
Het is nu eindelijk zo ver.

OPGEVALLEN IS...

Een subcultuur in de communicatiewereld.
Een communicatiebureau dat nergens op lijkt, met plezier als lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit eerder heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we anders en durven we meer. Opgevallen werkt met een klein team van échte specialisten. Klanten krijgen één vast aanspreekpunt met gewoon een 06-nummer. Hup, onder je sneltoets, altijd dichtbij.

We zijn flexibel en passen onze agenda aan op jou. Samen zijn we het sterkst. Wij zijn integer, kunnen ons goed inleven en hebben een gelijkwaardige relatie met onze klanten. Iedereen smijt met ingewikkelde Engelse vaktermen, wij niet. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij het gewoon begrijpt. Wij laten moeilijke dingen makkelijk lijken. Voetbal ziet er immers bij Messi toch ook het makkelijkste uit? We zijn gewoon anders.

Opgevallen is de klantreisspecialist in het hart van Friesland. Een strategisch & creatief communicatiebureau voor bedrijven die willen groeien. Groeien in nieuwe klanten, loyale klanten, die meer kopen en je aanbevelen bij anderen. Maar ook voor bedrijven die willen groeien in onderscheidend vermogen, nieuw talent voor het team willen aantrekken of een andere doelgroep willen bereiken.

Wij geloven dat klantinzichten het fundament moeten zijn van een strategie. Hierdoor ben je in staat om een unieke klantreis in te richten die zorgt voor de allerbeste klantbeleving. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat je doelgroep(en) voor jou kiezen, langer blijven, meer kopen, en het allerbelangrijkste: jou aanbevelen. Maar, geen unieke klantreis zonder een uniek bedrijf.  Daarom beginnen we bij het merk, vervolgens maken we een plan en pas dan gaan we over tot de uitvoering.

Opgevallen is nog vele malen meer, teveel om op deze pagina kwijt te kunnen.
Wil je onze werkwijze nog even in detail na lezen? Wil je misschien ons werk bekoekeloeren?
Dat kan door op de linkjes hieronder te klikken.

♥  WERKWIJZE  ♥

♥  WERK  ♥

Vergeet niet om hier terug te komen, we hebben nog veel meer interessante dingen om je te vertellen en te laten zien. Dit wil je niet missen.

Natuurlijk is het innerlijk belangrijk. Maar laten we het uiterlijk niet vergeten. Opgevallen werkt met een klein clubje van échte specialisten en wij kunnen gewoon echt alles; foto, video, tekst, design, kennis van online & offline communicatie, projectmanagement, huizen verbouwen, karate, vissen, koreaans rappen, noem het maar op. Nieuwsgierig naar één van deze creatievelingen? Klik op zijn of haar blije smoel en kom de meest sappige details te weten. Maar we zijn veel knapper in het echt en daar kun je maar op één manier achter komen. 😉

HJALMAR BOSSCHER

MERK & PLAN ♥

 

Arrabella Roorda - Opgevallen

ARRABELLA ROORDA

PROJECTMANAGER

KLASINE SMID

PROJECTMANAGER & DESIGN ♥

 

HENRY DE BEER

CONCEPT DESIGNER ♥

Passen wij bij jou?
Denk je dat we elkaar verder kunnen helpen? Wij weten het wel zeker.
Mocht je nou dezelfde gevoelens voor ons hebben, laat het ons weten.
Dan kunnen we het vieren met een lekker bakkie pleur!
Wil je er voor gaan? Ga je met ons op date? Laat ons het weten.