WIJ ZOEKEN COLLEGA'S!

Merkwaarden ontdekken met een spel

 

BEN JIJ KLAAR VOOR HET VOLGENDE LEVEL?

Durf jij te zeggen waar het op staat? Word jij blij van alles wat anders is dan anders? Zien we jouw persoonlijkheid terug in alles wat je maakt? Gelijk heb je! Bij Opgevallen houden we van echte mensen. Gewoon als zichzelf. Dus ook met tatoeages, petjes en afritsbroeken. Wij gaan graag tegen de stroom in, maar blijven wel dicht bij onszelf. Onze afwijkende normen en waarden omschrijven wij als de subcultuur in de communicatiewereld. Tijd voor het volgende level in je loopbaan: opvallen!  🎮

 

WIJ BIEDEN JOU

 

Plezier in wat je doet 

We werken met passie en hebben een obsessieve focus op plezier in ons werk. Iedereen die bij Opgevallen werkt vindt het gewoon heel leuk wat hij of zij iedere dag doet. Plezier is onze lange termijnstrategie. Dat zorgt voor een enorme intrinsieke motivatie en groei. Plezier ontstaat door jezelf kunnen, durven en mogen zijn.  

 

Vrijheid en verantwoordelijkheid 

Als je bij Opgevallen werkt krijg je veel verantwoordelijkheden en vrijheden. Dit zorgt voor toewijding, bevlogenheid en veel ruimte voor eigen inbreng. Wij geloven in jong talent die durft te doen. Hierdoor werk je vaak buiten je comfortzone. Daar liggen volgens ons de echte beloningen in het leven. Het is de plek waar persoonlijke groei plaatsvindt.   

 

Verrassende voordelen 

Verrassen betekent verwachtingen overtreffen. Dat doen wij voor onze klanten, maar ook voor elkaar als team. Van goed advies, een extra stel handen bij naderende deadlines tot het halen van je lievelingssnack op momenten van stress. Ook met onze arbeidsvoorwaarden proberen we een stapje verder te zetten. Van een marktconform salaris met pensioen en studiekostenregeling, flexibele werktijden, een lekkere lunch op kantoor tot de leukste feestjes en uitjes. 

JE TOEKOMSTIGE COLLEGA'S

HJALMAR BOSSCHER

MERK & PLAN

KLASINE SMID

PROJECTMANAGER & DESIGN
Arrabella Roorda - Opgevallen

ARRABELLA ROORDA

PROJECTMANAGER

HENRY DE BEER

CONCEPT DESIGNER

JIJ!

DE ONTBREKENDE SCHAKEL

 

 

Opgevallen werkt met een klein team van jonge vakidioten. Past jouw blije smoel hier tussen? Leer je toekomstige collega’s alvast kennen door te klikken op die veel te grote grijns!

SOLLICITATIEPROCEDURE

Als je gaat solliciteren wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent. Dit staat je te wachten:

  1. SOLLICITEER!
    Zorg voor een opvallende sollicitatie, wij laten ons graag verrassen! Wij sturen jou een bericht dat we jouw sollicitatie ontvangen hebben. Bij Opgevallen houden we van duidelijk en snel handelen, we nemen dan ook snel contact met je op voor een eventueel vervolg.
  2. GESPREKKEN
    Als wij enthousiast zijn over je sollicitatie nodigen wij je uit voor een gesprek. Het gesprek zal je hebben met Hjalmar. Ook ontmoet je (een deel van) het team. In dit gesprek leer je ons verder kennen en wij jou. Naast dat leuke gesprek vragen we je ook om na het gesprek thuis een opdracht te maken en nog een keer bij ons langs te komen om deze toe te lichten en een paar testen te maken.
  3. CONTRACT TEKENEN
    Wij doen je een aanbod voor deze vette baan. Even een krabbeltje en klaar. Welkom bij Opgevallen!

 

AAN VERGELIJKBARE PROJECTEN GA JE WERKEN

SOLLICITEREN?

Openstaande vacatures: Projectmanager

Neem contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van Opgevallen!