HOI JOHAN, LEUK DAT WE AFSPREKEN!

Kan je niet wachten tot 12 april? Lees dan deze pagina even door. Dat helpt je vast deze ondraaglijke dagen door! 😉

Hjalmar Bosscher - Oprichter van Opgevallen

EVEN VOORSTELLEN

Je hebt met mij gemaild. Ik ben Hjalmar Bosscher en ik ben de eigenaar van Opgevallen. Op dinsdag 18 oktober om 13.00 komen jullie bij ons langs om kennis te maken.

Bij Opgevallen helpen wij organisaties met een ultieme merkbeleving. Eentje die je bijblijft. Want een ultieme merkbeleving zorgt voor leden en medewerkers die langer blijven, een hogere betrokkenheid en je aanbevelen in hun omgeving. Bij Opgevallen helpen wij organisatie die willen groeien in onderscheidend vermogen, nieuwe medewerkers willen aantrekken en/of bij het vinden van de juiste doelgroep.

Willen jullie weten hoe en voor wie wij dat doen? Meer informatie vinden jullie op deze pagina. Veel leesplezier en tot dinsdag 18 oktober.

PS. Jullie kunnen mij bereiken op 06-45481296 of op hjalmar@opgevallen.nl

TOT ONZE AFSPRAAK….

WEET WAT JE AANTREKT!

JOURE

HET TEAM

Opgevallen is een uniek bureau uit Friesland met een klein team van creatieve CX-specialisten die durven te doen. Wij zijn een grensverkenner sinds 2016 en een broedkamer van jong talent, plezier en creativiteit. Maar bovenal zijn we een strategische partner voor bedrijven die graag anders willen zijn. Als je het leuk vind kan je op iemand z’n foto klikken om wat meer over de persoon te weten te komen! 🙂

ONS WERK

Wij helpen MKB-bedrijven uit de meest uiteenlopende branches met het creëren van een 9+ klantbeleving. Bekijk hieronder onze cases en oplossingen die we eerder gerealiseerd hebben.