BEN JE AL UITGEBORRELD?

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Mooi zo! Wij stellen ons graag even aan je voor. Wij zijn Opgevallen, een strategisch en creatief communicatiebureau gelegen in het mooie Grou, maar we noemen onszelf ook wel een klantreisspecialist. We staan te popelen om samen met jou onze creativiteit erop los te laten en jou te helpen met verder groeien. In het pakketje hebben we al een paar vragen aan je gesteld, kun je daar antwoord op geven? Dit is de basis van onze werkwijze.

 

ONZE WERKWIJZE

Wat borrelt er bij jou? En wat maakt jouw bedrijf anders? Waar haal je plezier uit en waar krijg je energie van? Maar ook: wanneer heb je voor het laatst iets nieuws geprobeerd? Door deze vragen te beantwoorden kijken we samen naar wat jouw merk uniek maakt. Wij vinden namelijk dat je dicht bij je eigen identiteit moet blijven om onderscheidend te zijn. Het begint dan ook allemaal met het opstellen van een unieke merkidentiteit.

Heb je dat al? Scheelt dat weer! De volgende stap is het in kaart brengen van jouw klantreis en gaan we kijken hoe we de allerbeste klantervaring voor jouw klanten kunnen neerzetten. Wij geloven namelijk dat klantinzichten het fundament moet zijn van een strategie.

Na het in kaart brengen van je klantreis, gaan we een plan opstellen om de klantervaring nog beter te maken. Welke pijnpunten kunnen we verzachten en welke punten kunnen we optimaliseren? Het is belangrijk dat de beleving van de klant altijd centraal staat. Wij hebben alles in huis om onze plannen tot uitvoering te brengen. Wil je nog meer weten over onze werkwijze, dan hebben we dat hier voor je uitgeschreven!

 

BEGINT HET AL BIJ JOU TE BORRELEN?

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? We vertellen je graag meer over onze visie en wat we voor jou kunnen betekenen. Je loopt vast rond met een aantal vraagstukken, wie weet is het verbeteren en optimaliseren van je klantreis wel dé oplossing!

Wil je meer weten? Vul dan het formulier hiernaast in, dan zorgen wij dat we contact met je opnemen. Je mag ook direct contact met Hjalmar opnemen. Hij is te bereiken op 0645481296.

Ja ik wil graag een borreltje doen