HOI TJERK, LEUK DAT WE AFSPREKEN!

Kan je niet wachten tot 6 april? Lees dan deze pagina even door. Dat helpt je vast deze ondraaglijke dagen door! 😉

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Hjalmar Bosscher en samen met Kas ben ik eigenaar van Opgevallen. Dinsdag 6 april om 10:00 sta ik bij jullie voor de deur!

Opgevallen is de klantreisspecialist in het hart van Friesland. Een strategisch & creatief communicatiebureau voor bedrijven die willen groeien. Groeien in nieuwe klanten, klanten die langer blijven, meer kopen en je aanbevelen. Maar ook voor bedrijven die willen groeien in onderscheidend vermogen, nieuwe werknemers of een andere doelgroep willen bereiken. Zo hebben we RINSMA MODE geholpen met de jongere doelgroep in hun zaak te krijgen, FC Groningen met het stadion weer wat voller te krijgen en de Schildervakopleiding met meer schildertalent in de ‘schoolbanken’.

PS: je kan mij bereiken op 0566-700221 of op hjalmar@opgevallen.nl

TOT ONZE AFSPRAAK….

WEET WAT JE AANTREKT!

GROU

HET TEAM

We werken met een klein team van specialisten. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Als je het leuk vind kan je op iemand z’n foto klikken om wat meer over de persoon te weten te komen! 🙂

ONS WERK

Als je het leuk vindt kan je een kijkje nemen in ons portfolio. Zo krijg je een beetje een indruk van wat wij doen.