WIJ ZIJN BLIJ DAT JE KOMT SOLLICITEREN!

Jij komt bij ons langs voor een sollicitatiegesprek voor een stage bij Opgevallen. Vast spannend, maar wees gerust! Op deze pagina lees je meer over ons bedrijf en wat je kan verwachten van het gesprek. Wij hebben er zin in. Tot dan.

PS: je kan mij bereiken op 06-45481296 of op hjalmar@opgevallen.nl

EVEN VOORSTELLEN

Van mij heb je de uitnodiging ontvangen voor ons gesprek. Ik ben Hjalmar ik ben de eigenaar van Opgevallen. Je zal het gesprek hebben met mij.

Gefeliciteerd! Je bent door onze eerste selectie. Wat kan je verwachten?
Op basis van je manier van solliciteren, je sollicitatiebrief en/of je CV ben je door onze eerste selectie gekomen. In het 1e gesprek willen we elkaar beter leren kennen. Wie ben je, waar liggen je passies en talenten en wat zoek jij in een stage. Tijdens het eerste gesprek proberen wij een goed beeld te krijgen van jou als persoon.

Klikt het van beide kanten en hebben we een goede 1e indruk gekregen? Dan nodigen we je uit voor een 2e gesprek. Hierin gaan wij dieper in op de functie en op je toekomstige werkzaamheden. Je krijgt nu ook de mogelijkheid om in gesprek te gaan met ons team (mocht je dit nog niet gedaan hebben).

BEREID JE VOOR

‘Waarom wil je bij ons komen werken?’, deze vraag zie je al van mijlenver aankomen. En ja, die ga ik ook stellen! Een goede voorbereiding is het halve werk. Dus, check onze website en zoek wat over ons op. Wist je bijvoorbeeld dat wij een maandvlog hebben gehad? Bekijk deze ook, dat geeft meteen een goed beeld! Heb je een goed antwoord op deze vragen, dan ben je zeker weten goed voorbereid:

  • Wat doet Opgevallen? En wat vind jij dat Opgevallen anders doet dan andere bedrijven in dezelfde branche?
  • Hoe denk je dat onze cultuur is? Stel je zou ons bedrijf omschrijven in vier kernwaarden, welke zouden dit dan zijn?
  • Wat vind je leuk of goed aan Opgevallen? En waarom?
  • Welke eisen stonden er in de stagevacature? Begrijp je al die eisen en hoe ze binnen Opgevallen tot uiting komen? En wat spreekt je daarin aan?
  • Op welke manier voldoe je aan die eisen? En hoe kan je dat hard maken, bijvoorbeeld door naar eerdere ervaringen te verwijzen?

COLTRUI OF SLIPPERS?

JOURE

WAAR LETTEN WIJ OP?

Naast de standaard dingen (of je eigenschappen passen bij de functie, jij jezelf durft te zijn, en of je in ons team past) letten wij vooral op of je bij onze cultuurwaarden past en of je onze essentie ‘Altijd verrassen’ weet uit te dragen. In alles wat wij doen willen wij verrassen, oftewel uniek zijn. Meer doen dan dat wat van je wordt gevraagd. Bij klanten en je collega’s. Altijd verrassen betekent veel. Wij hebben oog voor elk detail, omdat wij weten dat we op de details de verwachtingen kunnen overtreffen. Door plezier uit te stralen, samen met onze klant te werken, te durven doen en het gewoon anders aan te pakken zorgen wij dat wij elke dag verrassen.