MARKETING BUREAU FRIESLAND

MARKETING BUREAU FRIESLAND

Ben je op zoek naar een marketing bureau in Friesland? Wij van Opgevallen zetten ons talent heel graag voor jou in! Wie wij zijn? Opgevallen is een strategisch & creatief marketing bureau in het hart van Friesland.

Wij zijn ijzersterk in het bedenken van creatieve marketingcampagnes en alles wat we bedenken kunnen we ook zelf uitvoeren. Tekst, video, foto: alle disciplines hebben we in huis.

Wij zijn er voor bedrijven die willen opvallen in de breedste zin van het woord. Wij zetten jouw bedrijf haarscherp op de kaart zodat niemand er meer omheen kan.

WAAR KAN ONS MARKETING BUREAU BIJ HELPEN?

Dagelijks houden wij ons bezig met het positioneren van merken, bouwen wij unieke klantreizen en nemen wij de volledige uitvoering op ons. Van merkstrategie tot realisatie, bij ons ben je aan het juiste adres.

MERKSTRATEGIE
MERKESSENTIE
MERKIDENTITEIT
(HER)POSITIONEREN
KLAANTREIZEN
COAANCEPTEN

MARKETING BUREAU FRIESLAND - WERKWIJZE

We beginnen natuurlijk met het luisteren naar jouw verhaal. Wat verwacht je van ons? Wil je een toffe campagne opzetten om meer klanten aan je te binden? Of ben je juist op zoek naar een strategie om klanten te behouden en de klanttevredenheid te vergroten? Of zit je te springen om meer naamsbekendheid? Wat je vraagstuk ook is, wij kunnen niet wachten om onze tanden erin te zetten.

Als we eenmaal weten waar jij naartoe wilt, gaan het over je bedrijf hebben. Wat maakt jouw bedrijf uniek? We zoeken het tot op de bodem uit en maken van jouw bedrijf een uniek merk.

Als de merkidentiteit eenmaal staat gaan we uitgebreid je klanten analyseren. Wat willen zij? Waar houden ze van? Wat schrikt ze af? Waar lopen ze tegenaan? Dit noemen we klantreis en deze reis brengen we nauwgezet in beeld.

Van daaruit bouwen we verder aan jouw strategie. We steken onze creatieve koppen bij elkaar en gaan over tot het bedenken van een geslaagde strategie om jouw doelen te bereiken. Tot slot gaan we aan de slag om alle toffe plannen tot leven te brengen.

MARKETING BUREAU FRIESLAND - WIJ KUNNEN ALLES

We hebben alle disciplines in huis om jouw plannen werkelijkheid te laten worden. Foto, video, tekst, design, kennis van online & offline communicatie en projectmanagement, wij kunnen het allemaal. Wij hebben een aantal technische samenwerkingspartners waar we al jaren op kunnen bouwen: website-ontwikkeling, apps, animatie. Heb je zelf een goede partner? We staan altijd open voor suggesties. Wij hebben hierin één duidelijke randvoorwaarde: wij zijn leidend in de uitvoering van het plan. Alleen dan kunnen we de kwaliteit garanderen en de doelen behalen.

 

 

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

Doordat we vanuit het hart van Friesland opereren weten veel Friese ondernemers ons te vinden. Maar we werken niet alleen voor regionale namen, ook nationale klanten helpen we graag.

 

 

 

Marketing bureau FrieslandC

EEN KIJKJE OP DE WERKVLOER
CONTACT OPNEMEN

Ben je enthousiast geworden over ons en ben je nieuwsgierig wat ons marketing bureau in Friesland voor jou kan betekenen? Wij zijn ook heel benieuwd naar jou en jouw verhaal, dus neem gerust contact op.

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER