Imani Polet - Communicatiemedewerker bij Opgevallen

Imani Polet

Vanaf deze zomer zijn wij officieel een communicatietalent rijker! Sinds de komst van Imani kunnen we de potten pindakaas niet meer van de lunchtafel wegdenken en heeft ze sinds kort ook de titel ‘pindabaas’ te pakken. Maar naast pindabaas is Imani ook baas op het gebied van onze nieuwsbrief én heeft ze tijdens haar afstuderen uitgebreid onderzoek gedaan naar de communicatiebehoeften van potentiële nieuwe klanten voor Opgevallen.

Na een succesvolle stage, en met een doorzettingsvermogen waar je U tegen zegt, is ze uiteraard met vlag en wimpel geslaagd en is ze dus weer een baan rijker, bij ons! Aan Imani hoef je niet te vragen om de handen uit de mouwen te steken, ze staat altijd klaar in de startblokken om een nieuwe opdracht aan te vliegen om zo al jouw communicatiewensen uit te laten komen.

In Imani haar vrije tijd is ze het liefste alsnog aan het werk en kan je haar vinden bij Wok Me. Heeft ze écht wat vrije tijd over dan is deze al snel gereserveerd voor een culinair (terras)tripje door Leeuwarden of om tijd door te brengen met familie.