Arrabella Roorda - Opgevallen

ARRABELLA ROORDA

Arrabella is de nieuwste aanwinst die het altijd winnende team van Opgevallen komt versterken als projectmanager. Deze meid kan meer balletjes hooghouden dan Frenkie de Jong. Haar zachte uiterlijk zet je makkelijk op het verkeer de been. Pas maar op, Arrabella kan karate. Ze fikst je project en schopt konten in de tussentijd, Mr. Miyagi is er niks bij. Word je om 6 uur ’s ochtends wakker met een vraag voor Opgevallen? Dan kun je gerust bellen want Arrabella is wel op kantoor. 

Ze is creatief en kan schilderen als malle, maar woont ondertussen wel in een huis met alleen witte muren. Ze is efficiënt, als student had ze maar de helft van de tijd nodig om haar diploma’s binnen te slepen. Ze is introvert, maar staat graag op een podium in de spotlights. Ze heeft een exotische naam, maar is niet heel reislustig. Ze spreekt geen woord Fries, maar verstaat je luid en duidelijk.

Arrabella is het levende bewijs dat boeken meer zijn dan alleen de kaft. Ze kan en doet zoveel dat ze in geen enkel hokje past. Van kliederen tot karate, Arrabella doet het allemaal.