BANANASPLIT

  • 52.000 mensen bereikt (dat is bijna 5 keer Franeker)
  • Bijna 500 likes en opmerkingen.
  • Een regionaal viral- effect

OPDRACHTGEVER
Rijschool Posseth

AANLEIDING
Rijschool Posseth is gepositioneerd als creatieve rijschool, die vooral humor is. Dat moet natuurlijk ook waargemaakt worden. Coos wilde meer met video doen, dus kwamen wij met het geniale idee om zijn leerlingen in het ootje te nemen op video.

DOELGROEP
Jongeren in de leeftijd 17 tot 25 jaar in Franeker en omstreken, die nog niet in het bezit zijn van een rijbewijs. Indirect bereiken we ook de ouders van deze doelgroep.

DOELSTELLING
Het vergroten van naamsbekendheid en een positieve attitude.

CONCEPT

Iedereen kent het eeuwenoude programma Bananasplit wel. Dit gebruikten wij als inspiratie om de leerlingen van Coos in de maling te nemen. Er gebeuren dingen die ze zich niet voor mogelijk houden. Natuurlijk draait het allemaal om de reactie van de persoon die in het ootje genomen wordt. We bedachten drie scenario’s.

Bij de eerste sketch zit er iets heel onverwachts in de kofferbak. Bij de tweede sketch krijgt iemand heel onverwacht een examen. En bij de derde sketch krijgt rijinstructeur Harry een nieuwe bak! We filmden alles met verborgen camera’s en bij de onthulling kwam onze cameraman Robert tevoorschijn. Bekijk voor de ultieme beleving de video’s. 😉

DE VIDEO'S

WIL JIJ OOK OPVALLEN?

Neem contact met ons op zodat wij de spotlight op jouw podium kunnen zijn.

HET PROJECTTEAM