MARKETINGSTRATEGIE - COMMUNICATIEBUREAU FRIESLAND

Je wilt best geld uitgeven bij een reclamebureau aan marketing & communicatie, maar er moet wel een plan onder liggen. Dat begrijpen wij heel goed. Positioneren, strategie bepalen en het plan uitvoeren is wat wij doen. Wil je opvallen? Dan is het tijd voor een bak koffie!

POSITIONERINGSSTRATEGIE

Of je nu al jaren een bedrijf runt of aan het roer staat van een start-up. We helpen je bij het positioneren van je bedrijf of merk. Dat is enorm belangrijk, je wilt namelijk wel een unieke plek in het weiland innemen. Anders sterf je een langzame dood, zoals warenhuis V&D of supermarkt Edah.

DE ZOEKTOCHT NAAR HET DNA VAN JOUW ORGANISATIE

Positioneren is eigenlijk een mooi woord voor de zoektocht naar en vertaalslag van het DNA van jouw organisatie. Door middel van diepte-interviews, marketingtechnieken zoals het Business Model Canvas en marktonderzoek ontdekken we de unieke waardes van jouw bedrijf. Deze unieke waardes vertalen we naar een helder merkdocument, wat het handvat vormt voor jouw toekomstige communicatie.

MARKETINGCAMPAGNES

Het merkdocument en jouw doelstellingen op het gebied van communicatie geven ons richting voor het bedenken van creatieve én unieke marketingcampagnes. De uitvoering van deze campagnes nemen we je volledig uit handen, hoe fijn is dat? We hebben de meest bevlogen projectmanagers, webdesignerstekstschrijvers, foto- en videografen in dienst. Samen staan zij garant voor content die indruk maakt op je doelgroep en campagnes die écht impact maken.

ONS BEVLOGEN TEAM

We hebben heel veel zin om voor je aan de slag te gaan. Kom maar op met dat marketingvraagstuk! Hieronder zie je een overzicht van ons team, met allemaal een eigen 06-nummer. Lekker snel bereikbaar, toegankelijk en altijd enthousiast. Dat geeft energie!

(HER)POSITIONEREN?

Neem contact met ons op voor het vinden van jouw DNA. Want uniek ben je!