Klantreizen

Klantreizen

Groeien als bedrijf, meer klanten aantrekken én ervoor zorgen dat klanten lang blijven en je aanbevelen: wij van Opgevallen helpen bedrijven hier graag mee. Hoe we dat doen? We zijn gespecialiseerd in het in kaart brengen van klantreizen. Want klanten, die zijn het allerbelangrijkste en daar begint alles mee. Sterker nog, zonder klanten heeft een bedrijf geen bestaansrecht. Wij nemen jouw klanten daarom als basis en verdiepen ons grondig in hun beweegredenen, oftewel hun klantreis. Wie zijn ze, wat willen ze, waar lopen ze tegenaan, waar worden ze blij van en waar vooral niet van?  En naar wat zijn ze eigenlijk op zoek? Hoe ziet bijvoorbeeld hun oriëntatie- en keuzeproces eruit? Deze reis brengen we volledig in kaart. Waar nodig vullen we onze bevindingen aan door in gesprek te gaan met de doelgroep. Zodra we weten hoe we klanten optimaal kunnen bedienen, kunnen we een bedrijf naar een hoger plan tillen.

Van klantreizen naar een eindconcept

Het in kaart brengen van klantreizen is onze specialiteit en vormt de basis voor alle concepten die we bedenken. Maar om tot een optimaal resultaat te komen doen we natuurlijk veel meer dan ons verdiepen in de klantreis alleen.

Zo beginnen we altijd met een uitgebreide analyse van de opdrachtgever. Waar is het bedrijf goed in? Wat is hun kracht? Waarin onderscheidt het bedrijf zich van andere bedrijven? We zoeken het tot de bodem uit en maken van het bedrijf een uniek merk. Ook nemen we ruim de tijd om te ontdekken welke doelen het bedrijf wil behalen. Meer omzet? Meer personeel? Of juist meer naamsbekendheid?

Nadat het merk staat beginnen we met het plan. We beginnen bij de doelstellingen, zodat we bij de uitvoering goed kunnen meten of we de doelen behalen. Hierna komen de klantreizen in beeld. We brengen de doelgroep van het bedrijf in beeld door middel van fictieve persona’s. We verplaatsen ons in de doelgroep en doorlopen hun klantreis. Waar lopen de klanten tegenaan? Wat gaat goed? En waar loopt het nog niet zo lekker? Door dit allemaal in kaart te brengen ontdekken we welke stappen er genomen moeten worden om van gewone klanten echte fans te maken.

Hierna gaan we over tot het bedenken van een concreet plan om de doelen te behalen. Door alle kennis die we hebben opgedaan door het in kaart brengen van de klantreizen kunnen we heel gericht te werk gaan. Als we het plan eenmaal hebben uitgewerkt gaan we over tot de uitvoering.

Het belang van klantreizen

Je verdiepen in wat klanten graag willen. Het lijkt zo eenvoudig, maar het is zo waardevol. Wij besteden er daarom ontzettend veel aandacht aan. Want als gewone klanten eenmaal ware fans worden helpt dat een bedrijf echt vooruit. Klanten zijn nu eenmaal het allerbelangrijkste. En dus kun je je maar beter goed verdiepen in hun wensen en beweegredenen. Klantreizen zijn wat ons betreft daarom goud waard!

Communicatiebureau Opgevallen - Wie wij zijn

Opgevallen is de naam! Opgevallen is een creatief en strategisch communicatiebureau dat opereert vanuit het hart van Friesland. Wij zijn er voor bedrijven die willen opvallen in de breedste zin van het woord. Ons doel? Wij zetten jouw bedrijf haarscherp op de kaart zodat niemand er meer omheen kan.

We werken met een jong en enthousiast team en hebben alles in huis om al jouw content naar een hoger plan te tillen. Een creatieve tekstschrijver, een designer, een getalenteerde fotograaf: samen zorgen we voor content die staat als een huis. Ook het maken van video’s doen we graag. Kortom, wat voor content je ook voor ogen hebt, wij gaan graag voor je aan de slag.

Een promotiefilm laten maken door productiebedrijf

Een greep uit onze klanten

Doordat we vanuit het hart van Friesland opereren weten veel Friese ondernemers ons te vinden. Maar we werken niet alleen voor regionale namen, ook nationale klanten helpen we graag.

 

 

 

klantreizen

CONTACT OPNEMEN

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze werkwijze en onze visie op klantreizen? Wij verdiepen ons met liefde in jouw bedrijf en jouw klanten om er samen voor te zorgen dat jouw doelen gehaald worden. Wij kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan, dus neem gerust contact op.

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER