HET LIJKT AL 5 JAAR NERGENS OP

Opgevallen, het communicatiebureau uit Grou dat zich een subcultuur in zijn branche noemt, bestaat deze maand 5 jaar. Met een klein hecht team, de Opgevallen-familie voor insiders, verwonderd deze club ondernemers met hun visie op klantbeleving, opvallende acties en oprechte betrokkenheid. Hard werken, doelen behalen en samen successen vieren. En vooral lekker jezelf zijn. Dan ben je altijd uniek. Opgevallen, het lijkt al 5 jaar nergens op.

 

Van straatverkoop tot ondernemerschap

Eigenaren Kas en Hjalmar leerden elkaar kennen bij Streetwise, waar ze de meest succesvolle verkoopteams van het land aanstuurden. Een groep jongeren met een vlotte babbel en ieder zijn eigen verhaal. Iedereen werd gezien en gehoord. Kon zichzelf zijn. En werd gesteund in zijn of haar unieke kwaliteiten. De basis voor een bijzonder hechte groep en het geheim van een succesvol team. Toen bij Streetwise en nu bij Opgevallen nog steeds. De mannen werden naast vrienden ook zakenpartners en doken het ondernemerschap in. Van kortingskrant naar Feedback2day – social mediabureau – en inmiddels Opgevallen.

Het lijkt nergens op

De beginjaren van Opgevallen kenmerkten zich door gekke acties en bijzondere campagnes. Opvallen, dat was het doel. Voelde het als op het randje? Dan was het precies goed. En wist je zeker dat het nergens op leek. Uniek dus, en daardoor zo doeltreffend. Een BBQ-wedstrijd in het centrum van Heerenveen voor opdrachtgever Decokeuken. Mediasoep Joure dat zichzelf omtoverde tot soeprestaurant – de grap waar iedereen intuinde. Hun 1-april grappen voor Jumbo en Kamsma Schoenen die de krant haalden. Wilde je iets unieks? Dan klopte je aan bij deze club in Grou. In de Vrijdagvlog op social media zag je de avonturen van vlogmeister Robert en leerde je het team beter kennen. Een item waar fans van Opgevallen op vrijdag 17:00 uur even goed voor gingen zitten.

Klantreisspecialist voor bedrijven die willen groeien

Opgevallen anno 2021 is de klantreisspecialist van Friesland. Een strategisch & creatief communicatiebureau voor bedrijven die willen groeien: Rinsma, Jumbo, XXL Hosting, Rijschool Posseth, Arbo Anders, Schildersvakopleiding en meer. Groeien in loyale klanten, merkambassadeurs, nieuw talent voor het team en onderscheidend vermogen.

Opgevallen bestaat uit een hecht – bewust klein – team van diverse talenten, met inlevingsvermogen als superpower. Want alleen daarmee kan je ondernemers en hun klanten doorgronden. Aangevuld met jong talent – zzp’ers – op het gebied van foto, video en webontwikkeling. “We helpen ondernemers met kiezen voor authenticiteit. Gaan voor een onderscheidende positionering in een markt waar iedereen op elkaar lijkt. Vertalen hun unieke DNA naar een merkidentiteit die raakt, ontroerd en verwonderd. Brengen de klantreizen naar een hoger niveau, vol merkbeleving, zodat we van klanten echte fans maken. Minder focus op nieuwe klanten, meer koesteren wie al voor je kiest. We helpen ondernemers hun groeidoelen bereiken. Meer dan een communicatiebureau zijn we een strategische partner waar onze klanten op bouwen. En daar zijn we trots op.” – Nathalie Keers, Projectmanager Opgevallen.