HEADERVIDEO LATEN MAKEN

BEWEGEND BEELD TREKT JE AANDACHT

De kans dat je dit stukje tekst leest voordat je de headervideo hieronder (die op onze website staat) hebt gezien is heel klein.

Headervideo laten maken voor je website of als omslagvideo op je Facebookpagina

 

Heb ik gelijk?

Waarschijnlijk trokken ook jouw ogen als eerst naar die bewegende beelden die je hierboven ziet. Zoals je op onze homepage kunt zien maken wij ook gebruik van een ‘headervideo’ op onze website. Klanten komen op je site en het 1e wat ze zien: BAM! een video die een goed beeld geeft van jouw bedrijf. En dat is juist waarom je een video op je pagina moet hebben. Het trekt gelijk de aandacht. De eerste secondes zijn de belangrijkste, want in die paar seconden krijgen klanten direct een beeld van je. Onlangs is er nog een onderzoek geweest naar de best beoordeelde websites. Wat opvalt is dat al die websites gebruik maakten van een headervideo, of grote foto’s. Het is wel belangrijk om te weten dat de video niet op mobiele telefoons worden getoond, dus het moet geen onmisbare toevoeging worden op je site.

De headervideo kun je naast je website ook als omslagvideo op je Facebookpagina plaatsen. Ook hier trekt het gelijk de aandacht van bezoekers op je pagina en zien zij hoe jouw bedrijf is en wat het doet.

WAT KRIJG JE?

Met jou stemmen we af hoe lang je de video wilt hebben. Iedereen heeft zijn voorkeuren en wensen, dus waarom zouden wij hier een keuze in maken? Wij adviseren wel in de duur, want hoe langer de video is hoe langer de laadtijd op je website duurt. Verder vinden wij het belangrijk dat dat de sfeer van je bedrijf goed naar voren moet komen, en natuurlijk wat voor dienst of product je aanbiedt. Elk bedrijf is uniek dus elk bedrijf heeft een andere stijl van de headervideo. Het ene bedrijf wil zich als ‘jong’ uitten, terwijl het andere bedrijf zich veel zakelijker wil laten zien.

DE HEADERVIDEO LATEN MAKEN

We schrijven een script op basis van jouw wensen. In het script en een shotlist staat wat we precies in beeld willen brengen. Onze cameraman komt langs om het besproken script op beeld vast te leggen.

Na de opnames komt het laatste deel, de nabewerking. Voor de bewerking hebben we ongeveer een week nodig. Wanneer de video klaar is sturen wij deze naar je toe en kun je hem gebruiken als headervideo voor op de website, op Facebook, of beide! Voor je website gebruik je vaak een headervideo zonder muziek. Browsers hebben ingesteld om deze video’s zonder muziek af te laten spelen zodat jij als bezoeker je niet helemaal suf schrikt. Een omslagvideo op je Facebookpagina speelt zich ook af zonder geluid. Wel kan je de video met muziek krijgen zodat je deze ook ergens anders kan gebruiken. 

AFSPRAAK PLANNEN VOOR HET LATEN MAKEN VAN EEN HEADERVIDEO

Voordat we een afspraak plannen bespreken we een aantal dingen. Wil je de video als omslagvideo laten maken voor op je Facebookpagina, of als headervideo voor je website, of beide? Wat is precies het doel van je video? Dit bepaalt hoe de headervideo eruit komt te zien. Wanneer we een mooi plan hebben liggen, of terwijl; een script, maken we een afspraak wanneer wij langs komen voor de opnames.

Enthousiast geworden? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

WIL JIJ EEN HEADERVIDEO?

Neem contact met ons op voor het laten maken van een headervideo voor je website of een omslagvideo voor je Facebookpagina!

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER