WEBTEKSTEN LATEN SCHRIJVEN

Pakkende teksten schrijven, dat is één ding. Maar er ook nog voor zorgen dat die teksten komen bovendrijven in de enorme hoeveelheid aan tekst die op internet te vinden is? Dat is best een vak apart. Gelukkig hoef je niet alles zelf te kunnen, want je kunt prima al je webteksten laten schrijven door professionals die er echt verstand van hebben. Zodat je zeker weet dat jouw boodschap zijn weg vindt naar je doelgroep.

Wij van Opgevallen nemen die klus graag van je aan. Wij zijn een creatief communicatiebureau uit Grou en weten wel raad met online communicatie. Wat voor soort webteksten je ook wilt laten schrijven, wij voeren die klus met plezier voor je uit.

WAAROM WEBTEKSTEN LATEN SCHRIJVEN?

Een tekst die geschikt is voor het internet moet aan meer eisen voldoen dan je op het eerste gezicht misschien denkt. Natuurlijk is een pakkend verhaal het belangrijkste, de juiste spelling staat ook goed, maar dan ben je er nog niet. Om ervoor te zorgen dat jouw tekst goed gevonden wordt op het wereld wijde web is er meer nodig. Je zult je bijvoorbeeld moeten verdiepen in welke zoekwoorden goed in de smaak vallen bij Google zodat je je tekst daarop kunt aanpassen. Pak je dit niet goed aan, dan zal je tekst nooit komen bovendrijven en dat is natuurlijk jammer. Klinkt het je nu al wat te ingewikkeld in de oren? Dat is niet erg, je kunt ons met een gerust hart al je webteksten laten schrijven.

Bij Opgevallen weten wij precies de weg op het internet en zorgen wij ervoor dat jouw teksten goed vindbaar zullen zijn voor de zoekmachines. En natuurlijk hebben we niet alleen maar oog voor de vindbaarheid van de webteksten, we passen de teksten precies aan bij de tone of voice van jouw bedrijf. Zakelijk, losjes, uitnodigend; onze online pen kan alle genres aan.

WEBTEKSTEN LATEN SCHRIJVEN, VOOR WIE DOEN WIJ DAT?

Wij zijn er voor bedrijven uit Friesland, maar natuurlijk gaan we ook graag aan de slag voor ondernemers buiten het mooie Friese land. Waar je bedrijf ook gevestigd zit, als vastloopt met je online communicatie kun je ons altijd inschakelen om ons jouw webteksten te laten schrijven.

WIE WIJ ZIJN

Opgevallen is de naam! We zijn een strategisch communicatiebureau dat opereert vanuit het mooie Friesland. Als strategisch communicatiebureau weten we dat een sterke basis en een duidelijke strategie nodig zijn om te kunnen groeien. Wij helpen bedrijven met positioneren, een merkstrategie te bepalen, creatieve communicatie te bedenken en werken deze plannen uit. Wij hebben ons eigen productiehuis waardoor de klanten van A tot Z bij ons terecht kunnen.

KOM IN CONTACT

Ben je geïnteresseerd en denk je erover om ons je webteksten te laten schrijven? Leuk! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER