Bedrijfsvideo laten maken

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN IN FRIESLAND

Je wilt een bedrijfsfilm laten maken: want een foto zegt meer dan 100 woorden, maar een video zegt meer dan 10 foto’s. Een film over je bedrijf is krachtig en de beelden blijven hangen bij je bezoekers. Ze krijgen een beter beeld van je organisatie en de mensen die er werken.  De sfeer van de video mag dus ook best een beetje minder formeel zijn. Professioneel, maar ook toegankelijk. Want mensen doen zaken met mensen.

Het is je vast niet ontgaan; bewegend beeld wint het steeds vaker van tekst. Zowel op websites, social media als thuis op de bank (Netflix in plaats van een goed boek). Film komt het dichtst bij de werkelijkheid. Klanten zien je bedrijf, en kunnen zo ook eerder beoordelen of je bij ze past.

Maar een bedrijfsfilm heeft nog meer voordelen. Met een film op je site kom je hoger te staan op Google. Door een goede mix op je website te hebben van tekst, foto en film geeft Google je een hogere waarde. Google staat bekend als grootste zoekmachine van het internet, maar vergeet niet dat Youtube op nummer twee staat. Bedrijven halen daar nog niet alles uit. Dus laat je bedrijfsfilm niet alleen op je website zien, maar zet hem vooral ook op Youtube. Laat dus een bedrijfsfilm maken door ons (Opgevallen) communicatiebureau uit Friesland. Hieronder lees je wat je krijgt.

ALS JE EEN BEDRIJFSFILM LAAT MAKEN, WAT KRIJG JE DAN?

Van ons krijg je een video van ongeveer een minuut tot een aantal minuten waarin we kort en duidelijke informatie geven wie je bedrijf is, en wat het doet. We laten je unieke kanten van het bedrijf zien, want geen bedrijf is hetzelfde. Door in een video jouw verhaal te vertellen, maak je je bedrijf persoonlijker, en kiezen mensen eerder voor je.

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN VOOR EEN OPTIMALE BELEVING VAN JE BEDRIJF

Met een bedrijfsfilm leggen wij de beleving van jouw bedrijf vast in een paar minuten. Onze videograaf vertaalt jouw bedrijfsidentiteit in bewegende beelden. Met een goede bedrijfsfilm maak jij gegarandeerd een goede 1e indruk.

BEPAAL HET DOEL VAN JE BEDRIJFSVIDEO

Leuk, zo’n bedrijfsfilm, maar wat wil je er precies mee bereiken? Welk doel krijgt deze video? Wil je alleen je bedrijf op een creatieve manier laten zien of wil je jouw bedrijf aantrekkelijk maken voor potentiële werknemers? Ben je nog niet zeker van je doel? Wij weten de juiste vragen te stellen, zodat we gezamenlijk tot een goed doel komen.

MAAK EEN SPEELFILM ALS BEDRIJFSFILM

Je bedrijf laten zien in een bedrijfsfilm is mooi. Wil je een stapje creatiever? Vertaal dan het verhaal van je bedrijf naar een speelfilm! Wij schrijven het script, laat dat maar aan ons over. Met een leuke invalshoek laten we jouw bedrijf op een hele andere manier zien. Wedden dat ze jou daarna gaan onthouden?

RECLAMEFILM DIE ANDERS IS DAN ANDEREN

Je wilt je unieke boodschap graag vertellen. Maar hoe val je nog op tussen het geweld van alle commerciële boodschappen? Door anders te zijn dan anderen. Door in te spelen op emotie, een verhaal te vertellen of een unieke wending te geven in de film blijft jouw boodschap hangen. Onze bedrijfsfilms maken impact. Zie hieronder een selectie van onze reclamefilms die een hit waren op social media!

BEDRIJFSFILM MET INTERVIEWS LATEN MAKEN

Een bedrijfsfilm combineren met een interview is een sterk concept. Laat een ander iets over jou vertellen in combinatie met mooie beelden van je bedrijf. Wist je dat als een ander wat over jou vertelt, dat waardevoller wordt gevonden dan dat je iets over jezelf vertelt? Zo voeg je waardevolle informatie toe aan je bedrijfsvideo.

EIGEN IDEEËN?

Geen idee is voor ons te gek! Heb je een leuk creatief idee en wil je dit graag met ons delen? Leuk, wij zijn gek op eigen ideeën. Wij denken graag met je mee om zo tot een adembenemende film te komen. Wij hebben als videoproductiebedrijf veel ervaring in verschillende soorten video’s zoals aftermovies, bedrijfsreportages, productvideo’s, promotie en reclamevideo’s, videopitches en nog veel meer. Check ook onze cases voor een goed beeld van de door ons gemaakte films.

IK WIL EEN BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN

Voordat we een afspraak gaan plannen met betrekking tot het filmen, bespreken we eerst met jou wat je sterke kanten zijn van je bedrijf. Zo weten we precies wat we moeten filmen. We maken een script zodat we het verhaal kunnen vertellen, precies zoals jij wilt. De dingen waar jij trots op bent, die laten zien wat jouw bedrijf uniek maakt. Wanneer we het tot in de puntjes hebben besproken en een script (document waarin staat wat we precies gaan opnemen) hebben gemaakt plannen we de datum voor de opnames.

Onze cameraman komt bij jullie langs om de video op te nemen. Voor een bedrijfsvideo hebben we ongeveer 3 uren nodig. De cameraman filmt wat we hebben besproken, wat terug te vinden is in het script.

Na het opnemen van de video komt het laatste onderdeel, de edit. Hierin knippen en plakken we de shots tot een echte bedrijfsfilm. Wanneer de video klaar is sturen wij deze naar je toe en kun je hem gebruiken voor je website, of social media.

 

OOK EEN BEDRIJFSFILM?

Neem contact met ons op voor het laten maken van een bedrijfsfilm in Friesland!

OVER ONS

Opgevallen is de subcultuur in de communicatiewereld. Plezier is onze lange termijnstrategie. Wij geloven in jong talent dat het lef en de daadkracht heeft om te doen wat niemand ooit nog heeft gedaan. Vanuit deze overtuiging denken we graag buiten de gebaande paden. Wij zijn niet bang voor het onbekende en leggen nieuwe paden aan als ze…

►LEES MEER