BEDRIJFSNAAM, JIJ BENT ONS OPGEVALLEN!

Ons opvallende bord gezien? Valt ook niet te missen hè… Wij missen ook opvallend weinig en daarom ben jij ons opgevallen. Een duidelijke match als je het ons vraagt. Wij willen met jou werken. Benieuwd naar wie wij zijn en wat we voor je kunnen betekenen? Lees dan deze rustig pagina even door. Of denk je “Nee, ik wil diegene die een bord op mijn voorgevel plakt meteen spreken”, neem dan direct contact met ons op. 😉

WE GAAN TOT HET UITERSTE VOOR JOU

Wachten tot jullie naar ons toekomen? Dat is niks voor ons. Dus hier zijn wij. Het bureau dat nergens op lijkt. Opgevallen is de klantreisspecialist gevestigd in het hart van Friesland. Wij helpen bedrijven die willen groeien door middel van een buitengewone klantbeleving. Eentje die de verwachtingen overtreft en daar nog eens een schepje bovenop doet. Want dat zorgt voor klanten die langer blijven plakken, vaker bij je terugkomen en tijdens een verjaardagsfeestje jouw bedrijf aanbevelen bij die net iets te veel drinkende oom. En de rest van de familie en bekenden natuurlijk. Wij zijn al enthousiast en samen met jou willen we nog veel meer mensen enthousiast maken. Maar wees gewaarschuwd. Als je eenmaal met ons samenwerkt, wil je nooit meer iemand anders.

Is dit te hoog ingezet? Pffff nee joh! Want wij werken met jong talent dat lef en daadkracht heeft om een bord op je raam te plakken. En naast deze enthousiaste, proactieve en originele aanpak hebben wij ook nog een verdraaid goed verhaal te vertellen. En dat verhaal willen wij graag met jou delen.

PS: Je vindt ons dus in Grou. Daar waar ze niet geloven in Sinterklaas maar in Sint Piter. Rare jongens, die Grousters…

 

NOG STEEDS NIET OVERTUIGD? PROBEER DAN DEZE VET ONAFHANKELIJKE EN KORTE TEST (KLIK HIER) OM ERACHTER TE KOMEN OF WIJ BIJ ELKAAR PASSEN OF NIET, HET ZIJN MAAR 8 VRAGEN. MAKKIE TOCH?

 

 

 

HET TEAM

Opgevallen werkt met een klein team van échte specialisten en wij kunnen gewoon echt alles; foto, video, tekst, design, kennis van online & offline communicatie, projectmanagement, huizen verbouwen, karate, vissen, koreaans rappen, noem het maar op.  Nieuwsgierig naar één van deze creatievelingen? Klik op zijn of haar blije smoel en kom de meest sappige details te weten.

 

 

 

 

 

KAS KUPERUS

MERK & PLAN

HJALMAR BOSSCHER

MERK & PLAN

KLASINE SMID

PROJECTMANAGER & DESIGN

 

Arrabella Roorda - Opgevallen

ARRABELLA ROORDA

PROJECTMANAGER

 

HENRY DE BEER

CONCEPT DESIGNER

 

 

 

ONS WERK

We kunnen nog wel even door blijven lullen, maar ons werk zegt veel meer. Benieuwd naar wat wij voor anderen hebben gedaan? Neem dan kijkje in ons portfolio.  ⬇️

 

HENRY DE BEER

CONCEPT DESIGNER